Meaning of 'dobbu'

dobbu. [Tel.] v. a. To shove, poke, push. toyu. To cohabit, or lie with. To ravish or rape. padadobbu to knock down. dobbukonipovu to run away with, ettukoniparipovu. n. A push, a thrust. itlu cesinayedala dobbuluvaccunu if you do this you will be scolded or beaten. dobbalupadu to suffer blows, to be abused. dobbalupettu to abuse, to reprimand. dobbincukonu dobbintsu-konu. v. n. To copulate. dobbudayi dobbu-dayi. n. Tympany or windy dropsy. Fatness, pride, madamu, garvamu. dobbulata dobbul-ata. n. Hugging, cuddling. Buffets. Fumbling.

Meaning of దొబ్బు

dobbu. [Tel.] v. a. To shove, poke, push. తోయు. To cohabit, or lie with. To ravish or rape. పడదొబ్బు to knock down. దొబ్బుకొనిపోవు to run away with, ఎత్తుకొనిపారిపోవు. n. A push, a thrust. ఇట్లు చేసినయెడల దొబ్బులువచ్చును if you do this you will be scolded or beaten. దొబ్బలుపడు to suffer blows, to be abused. దొబ్బలుపెట్టు to abuse, to reprimand. దొబ్బించుకొను dobbinṭsu-konu. v. n. To copulate. దొబ్బుడాయి dobbu-ḍāyi. n. Tympany or windy dropsy. Fatness, pride, మదము, గర్వము. దొబ్బులాట dobbul-āṭa. n. Hugging, cuddling. Buffets. Fumbling.


Browse Telugu - English Words

Telugu to English Dictionary Search

Tags: English Meaning of dobbu, dobbu Meaning, Telugu to English Dictionary, dobbu Telugu Meaning, dobbu English Meaning

Birthday & Marriage Day Telugu Greetings